Heeren aan de Haven
Bij de Heeren van Ambacht draait alles om ontmoeten & genieten.

Bouwlust Est. 1813

Sfeervol Hendrik Ido Ambacht restaurant

Zoekt u een Hendrik Ido Ambacht restaurant? Heeft u zin om buitenshuis te lunchen of te dineren? Zoekt u een Hendrik Ido Ambacht restaurant waar u heerlijk kunt eten in een sfeervolle omgeving? U bent hartelijk welkom bij Heeren van Ambacht.

Openingstijden

dinsdag t/m vrijdag
11:00 – 23:00

zaterdag & zondag
12:00 – 23:00

Aanvragen

Wilt u meer informatie over partijen of huwelijken? Mail naar info@heerenaandehaven.nl

Thuis Uit Eten

Wilt u thuis blijven genieten van Heeren van Ambacht? Bestel dan een van onze boxen via Thuis Uit Eten

Contact

Bel of mail ons
078 – 681 23 21
info@heerenaandehaven.nl

Wij accepteren

Reserveren

Vanwege de huidige maatregelen en de richtlijnen van het RIVM, om het coronavirus tegen te gaan zijn, hanteren we aangepaste capaciteiten. Neem contact op met ons voor de actuele capaciteit.

Lekker uiteten in een sfeervol Hendrik Ido Ambacht restaurant

Zoekt u een Hendrik Ido Ambacht restaurant? Wij zijn een bijzondere, sfeervolle en authentieke brasserie waar u terecht kunt voor een kop koffie met huisgemaakte taart, een High Tea, een High Wine, een borrel, lunch of diner. Ons monumentale pand is een oude boerderij die stamt uit 1813. De boerderij is verbouwd tot een mooie functionele ruimte waar de karakteristieke elementen van twee eeuwen geleden nog zichtbaar zijn. Dit geeft een warme uitstraling en zorgt voor een echt huiskamergevoel. Komt u bij ons lunchen dan hebben wij een heerlijke lunchkaart met soepen, salades en bijzondere gerechten zoals pokebowl, maar u kunt ook genieten van een ouderwetse uitsmijter. Onze menukaart voor een diner biedt unieke recepten die onze koks met zorg hebben samengesteld. Zij laten zich inspireren door de seizoenen en bereiden heerlijke gerechten die verrassen door hun eenvoud en knallende smaak. Onze à la carte kaart is verrassend smaakvol met voor ieder wat wils. Drinkt u er graag een goede wijn bij? Wij hebben een unieke, tongstrelende wijncollectie die wij van harte aanbevelen.

Hendrik Ido Ambacht restaurant met prachtige kaart

Wij bieden u een sfeervolle ambiance en vriendelijke personeel dat u gastvrij ontvangt. Op een mooie dag kunt u buiten genieten op het zonnig gelegen terras. Heeren van Ambacht is uitstekend te bereiken en u kunt gratis parkeren. Een halte van het openbaar vervoer is bij ons voor de deur. Ook mensen die slecht ter been zijn kunnen zonder problemen met hun rolstoel naar binnen. Graag laten wij u tijdens een bezoek beleven waar Heeren van Ambacht voor staat: sfeer, gastvrijheid en gezelligheid. Wij willen graag dat u zich helemaal thuis voelt.

Uiteten op een prachtige locatie

Ons Hendrik Ido Ambacht restaurant is de perfecte locatie om te ontspannen en te genieten met familie en/of vrienden. Wilt u graag een intiem diner of een etentje met de hele familie? Bij Heeren van Ambacht kan het allemaal. Ons monumentale pand vormt met de naast gelegen ruimtes een prachtig ‘ensemble waar wij veel gasten kunnen ontvangen. U kunt bij ons ook een jubileum, trouwfeest of een vergadering houden. Sinds wij onze deuren openden in 2011 hebben wij al vele gasten mogen verwelkomen en wij zijn blij met de vele positieve beoordelingen die wij krijgen. Bij Heeren van Ambacht draait alles om ontmoeten en genieten, dat zult u merken!

Contact

Op de hoogte blijven van onze acties?
Volg ons op Facebook en Instagram!

Wij zijn opzoek naar jou!Jij bent de geschikte kandidaat voor onze vacature!

Opzoek naar een nieuwe uitdaging? Heb je liefde voor de horeca of wil jij wat extra's verdienen tijdens de zomervakantie? Bekijk onze vacatures