Heeren aan de Haven
Bij de Heeren van Ambacht draait alles om ontmoeten & genieten.

Bouwlust Est. 1813

Sfeervolle high tea Hendrik Ido Ambacht

Zin in een High Tea Hendrik Ido Ambacht? Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor een High Tea in Hendrik Ido Ambacht? Dan is Heeren van Ambacht precies wat u zoekt!

Openingstijden

dinsdag t/m vrijdag
11:00 – 23:00

zaterdag & zondag
12:00 – 23:00

Aanvragen

Wilt u meer informatie over partijen of huwelijken? Mail naar info@heerenaandehaven.nl

Thuis Uit Eten

Wilt u thuis blijven genieten van Heeren van Ambacht? Bestel dan een van onze boxen via Thuis Uit Eten

Contact

Bel of mail ons
078 – 681 23 21
info@heerenaandehaven.nl

Wij accepteren

Reserveren

Vanwege de huidige maatregelen en de richtlijnen van het RIVM, om het coronavirus tegen te gaan zijn, hanteren we aangepaste capaciteiten. Neem contact op met ons voor de actuele capaciteit.

Lekker genieten van een authentieke high tea in Hendrik Ido Ambacht

Heeren van Ambacht is een bijzondere en authentieke brasserie in een oude boerderij die stamt uit 1813. De boerderij is grondig gerenoveerd maar karakteristieke details van vroeger zijn nog steeds zichtbaar. In deze sfeervolle ambiance zult u met vrienden en/of familie een paar ontspannen uurtjes door kunnen brengen. Wij serveren onze High Tea van 14.00 uur tot 17.00 uur. U kunt dit arrangement reserveren vanaf 2 personen. Hoe precies de culinaire invulling eruit moet zien, kunt u overleggen met ons personeel. De monumentale boerderij vormt samen met de naast gelegen ruimtes een prachtig ‘ensemble’. U kunt bij ons terecht voor een lunch, diner, een borrel, vergadering, (bedrijfs)feest, High Wine, High Tea of voor gewoon een heerlijk kopje koffie met huisgemaakte taart. Ons vriendelijk personeel zorgt ervoor dat u zich welkom voelt. Wij zijn heerlijk gastvrij en willen graag dat u een ‘thuisgevoel’ heeft als u bij Heeren van Ambacht over de drempel stapt. Als u dus op zoek bent naar een mooie locatie voor uw high tea, moet u zijn bij Heeren van Ambacht!

High Tea in Hendrik Ido Ambacht makkelijk bereikbaar

Onze unieke locatie is uitstekend bereikbaar. U kunt uw auto gratis parkeren en de gasten die met het openbaar vervoer komen kunnen voor de deur uitstappen. Heeren van Ambacht is rolstoel toegankelijk. Voor een geslaagde High Tea in Hendrik Ido Ambacht bent u bij Heeren van Ambacht aan het juiste adres. Wij bieden u een sfeervolle locatie en onze koks zorgen voor de heerlijkste gerechten bij uw High Tea. Een unieke, sfeervolle locatie, het lekkerste eten en gezelligheid zijn de ingrediënten voor een onvergetelijke beleving. Ons team staat graag voor u klaar om u een paar aangename uurtjes te bezorgen.

Uitgebreide High Tea in Hendrik Ido Ambacht

Sinds wij in 2011 onze deuren openden hebben wij al vele gasten mogen verwelkomen. Wij zijn blij dat ze Heeren van Ambacht positief beoordelen. Wij verzorgen uw High Tea graag en over de invulling gaan wij graag in gesprek. Er is veel mogelijk en misschien wilt u uw High Tea wel combineren met een heerlijk wijntje. Onze unieke wijncollectie zal u dan zeker aanspreken. Ons personeel adviseert u graag. Met mooi weer kunt u heerlijk van uw High Tea genieten op ons zonnig gelegen terras. Bij de Heeren van Ambacht draait alles om ontmoeten en genieten. U zult dat zeker merken als u onze gast bent. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen voor uw High Tea.

Contact

Op de hoogte blijven van onze acties?
Volg ons op Facebook en Instagram!

Wij zijn opzoek naar jou!Jij bent de geschikte kandidaat voor onze vacature!

Opzoek naar een nieuwe uitdaging? Heb je liefde voor de horeca of wil jij wat extra's verdienen tijdens de zomervakantie? Bekijk onze vacatures