Heeren aan de Haven
Bij de Heeren van Ambacht draait alles om ontmoeten & genieten.

Bouwlust Est. 1813

Sfeervol restaurant in Hendrik Ido Ambacht

Heeft u behoefte aan een paar ontspannen uurtjes in een sfeervol restaurant in Hendrik Ido Ambacht? Dan nodigen wij u uit om naar Heeren van Ambacht te komen. In onze brasserie kunt u genieten van een heerlijke lunch of diner. Als u op zoek bent naar een restaurant in Hendrik Ido Ambacht, dan zoekt u de unieke ambiance van onze brasserie!

Openingstijden

dinsdag t/m vrijdag
11:00 – 23:00

zaterdag & zondag
12:00 – 23:00

Aanvragen

Wilt u meer informatie over partijen of huwelijken? Mail naar info@heerenaandehaven.nl

Thuis Uit Eten

Wilt u thuis blijven genieten van Heeren van Ambacht? Bestel dan een van onze boxen via Thuis Uit Eten

Contact

Bel of mail ons
078 – 681 23 21
info@heerenaandehaven.nl

Wij accepteren

Reserveren

Vanwege de huidige maatregelen en de richtlijnen van het RIVM, om het coronavirus tegen te gaan zijn, hanteren we aangepaste capaciteiten. Neem contact op met ons voor de actuele capaciteit.

Lekker uiteten in een restaurant in Hendrik Ido Ambacht

Wij zijn een bijzondere, authentieke en sfeervolle brasserie op een unieke locatie. De brasserie is gevestigd in een voormalig boerderij die in 1813 is gebouwd. Ook al is de boerderij volledig herbouwd, de sfeer van vroeger is er nog steeds omdat veel karakteristieke details zijn gebleven. Als u bij ons restaurant in Hendrik Ido Ambacht over de drempel stapt zult u een echt huiskamergevoel ervaren. In deze sfeervolle ambiance kunt u lunchen, dineren, vergaderen, een feest vieren of een High Tea of High Wine houden. Ook voor een heerlijk kopje koffie met huisgemaakte taart of een borrel kunt u terecht. Zowel kleine als grote gezelschappen zijn hartelijk welkom. De boerderij vormt met de naastgelegen ruimtes een prachtig ‘ensemble’. Wij kunnen gezelschappen tot wel 275 personen ontvangen.

Uitgebreide menukaart bij hét restaurant in Hendrik Ido Ambacht

Naast een warme sfeer en vriendelijk personeel is natuurlijk het menu ook belangrijk. U komt tenslotte om iet te nuttigen. Onze koks laten zich inspireren door de seizoenen en zorgen voor een heerlijke menukaart met unieke recepten. Onze à la carte kaart is verrassend smaakvol met voor ieder wat wils. Durf eens iets nieuws uit te proberen en u zult aangenaam verrast zijn. Kies er een heerlijk glas wijn bij uit onze unieke wijncollectie. Ons personeel adviseert u graag. Vraag ook eens naar onze wijn van de maand. Komt u voor een klein hapje en drankje? Ook daarmee kunnen wij u van dienst zijn. Op onze ba r& bites kaart staan allerlei heerlijkheden die een aardige bodem leggen in uw maag. Onze ‘Heeren Planken’ met koude en warme hapjes zullen u zeker goed bevallen.

Restaurant in Hendrik Ido Ambacht op een unieke locatie!

In ons restaurant in Hendrik Ido Ambacht kunt u vele aangename uurtjes doorbrengen en wij zijn uitstekend te bereiken. U kunt gratis parkeren en de mensen die met het openbaar vervoer komen, kunnen voor onze deur uitstappen. Wij bieden ook de mogelijkheid om heerlijk te genieten op ons zonnig gelegen terras. Wat dacht u van een heerlijke barbecue? Sinds wij in 2011 onze deuren openden hebben wij al vele gasten mogen verwelkomen. De beoordelingen die zij ons geven zijn positief. Mogen wij u binnenkort verwelkomen in ons sfeervolle restaurant in Hendrik Ido Ambacht? Bij Heeren van Ambacht draait alles om ontmoeten en genieten en dat merkt u!

Contact

Op de hoogte blijven van onze acties?
Volg ons op Facebook en Instagram!

Wij zijn opzoek naar jou!Jij bent de geschikte kandidaat voor onze vacature!

Opzoek naar een nieuwe uitdaging? Heb je liefde voor de horeca of wil jij wat extra's verdienen tijdens de zomervakantie? Bekijk onze vacatures