Zaal huren Hendrik Ido Ambacht

Zaal huren & Zaalverhuur in Hendrik Ido Ambacht

Mogelijkheden

Zaal huren

Wilt u een zaal huren Hendrik Ido Ambacht? Naast de brasserie beschikt Heeren van Ambacht over ruimtes die zich uitstekend lenen voor uw vergadering, zakelijk diner, borrel of receptie. Ook voor het zaal huren Hendrik Ido Ambacht zit u dus bij ons goed!

Vanwege de huidige maatregelen en de richtlijnen van het RIVM, om het coronavirus tegen te gaan zijn, hanteren we aangepaste capaciteiten. Neem contact op met ons voor de actuele capaciteit.

Zakelijk

Heeren van Ambacht biedt naast het restaurant ook stijlvolle vergaderruimtes. Ook is onze feestzaal geschikt voor uw bedrijfsborrel of bedrijfsfeest.

Feest

Van een verjaardagsfeest met een groot gezelschap tot een babyshower of kraamfeest, een intiem diner, jubileum of een gezellige barbecue op ons terras, het kan bij onze unieke locatie!

Huwelijk

Een prachtige en unieke locatie voor uw huwelijksfeest of receptie met verschillende ruimtes en mogelijkheden. Van een bijzonder bruiloftsfeest met een groot gezelschap tot de borrel, een intiem diner, of een besloten receptie.

Afscheid

Het team van Heeren van Ambacht staat u graag bij, ook in moeilijke tijden. Voor de afscheidsplechtigheid, condoleance, maar ook de receptie na een begrafenis of crematie kunt u bij ons terecht.

Unieke locatie in Hendrik Ido Ambacht

Zaalverhuur in Hendrik Ido Ambacht

Op zoek een unieke locatie voor zaalverhuur Hendrik Ido Ambacht? Onze schitterende locatie in Hendrik Ido Ambacht deed voorheen dienst als boerderij en de karakteristieke details uit die periode zijn in ere gehouden tijdens de renovatie. Hierdoor is het met recht een van de mooiste feestlocaties van de Drechtsteden. De verschillende ruimtes bieden tal van mogelijkheden, die ons team graag met u bespreekt. Van een bedrijfsfeest met een groot gezelschap tot een kraamfeest, een intiem diner, jubileum, gezellige barbecue op ons terras of een bijzonder bruiloftsfeest, het kan allemaal met zaalverhuur Hendrik Ido Ambacht bij de Heeren van Ambacht!

Wij beschikken over twee besloten ruimtes variërend in grote tussen de 12 en 275 personen waar u uw bijeenkomst zou kunnen houden, tevens beschikken wij over een eigen ruime gratis parkeerplaats en stopt het openbaar vervoer vlak voor de deur.

Zaal huren of dineren in Zuid Holland

Businesslunch of diner

Naast vergaderen of het geven van een presentatie is het ook mogelijk om uw zakelijke lunch of diner plaats te laten vinden in de ruime en unieke Huiskamer of Heerenzaal. Indien gewenst kunnen wij uw lunch of diner aankleden met entertainment, een thema of een bier- of wijnproeverij. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Waarom onze locatie ideaal is voor uw vergadering of zakelijke bijeenkomst:

  • Gratis parkeren
  • Uitstekende Wi-Fi
  • Airconditioning
  • Stijlvolle ruimtes vrij indeelbaar in elke gewenste opstelling
  • Presentatiematerialen zoals beamer, scherm en flipover zijn aanwezig
  • Ruimtes geschikt van 12 tot 275 personen
  • Hoogstaande service & gastvrijheid

Zaal huren in Hendrik Ido Ambacht

Wilt u een zaal huren Hendrik Ido Ambacht? Heeft u iets te vieren of zoekt u een vergaderruimte? U kunt een mooie zaal huren in Hendrik Ido ambacht bij Heeren van Ambacht. Onze schitterende locatie was voorheen een monumentale boerderij uit 1813. De karakteristieke details uit de periode zijn nog zichtbaar en geven onze locatie een bijzonder uitstraling. Wij bieden verschillende ruimtes aan die voor allerlei bijeenkomsten geschikt zijn. Wilt u een bedrijfsfeest organiseren met een groot gezelschap. Wij beschikken over ruimtes waar gezelschappen tot 275 personen terecht kunnen. U kunt bij ons terecht voor zakelijke bijeenkomsten, feesten en bruiloften. Maar het team van Heeren van Ambacht staat u ook graag bij in moeilijke tijden. Voor een afscheidsplechtigheid, condoleance of een samenzijn na de begrafenis of crematie kunt u ook bij ons terecht. Ons team bespreekt graag uw wensen en kijken wat er mogelijk is, en dat is veel! Heeft u vergaderd een een presentatie gegeven en is het tijd voor ontspanning? In de ruime en unieke Huiskamer of Heerenzaal kunt u met elkaar lunchen of dineren. Uw lunch of diner kunnen wij desgewenst aankleden met entertainment, een thema of een bier- of wijnproeverij. Kortom: als u op zoek bent naar een zaal huren Hendrik Ido Ambacht, bent u bij ons op het juiste adres!

Zaal huren in Hendrik Ido Ambacht: unieke locatie!

Onze locatie is om diverse redenen ideaal voor uw vergadering, zakelijke bijeenkomst, bruiloft of feest. Wij zijn makkelijk bereikbaar, ook als uw gasten met het openbare vervoer komen; er is een bushalte voor de deur. U kunt gratis parkeren. Als het buiten heet is, zit u lekker koel in onze airco gekoelde ruimtes. Er is een uitstekende Wi-Fi verbinding en er zijn presentatiematerialen zoals een beamer, scherm en flipover aanwezig. We beschikken over stijlvolle ruimtes die vrij indeelbaar zijn in elke gewenste opstelling. Voor een feest kunt u de locatie geheel of gedeeltelijk afhuren. De zalen hebben een aparte ingang en Heeren van Ambacht is toegankelijk voor rolstoelen.

Zaalverhuur Hendrik Ido Ambacht met zeer vriendelijk personeel

Voor welke gelegenheid u ook een zaal huren in Hendrik Ido Ambacht wilt, u kunt rekenen op gastvrij en vriendelijk personeel bij onze zaalverhuur Hendrik Ido Ambacht. Zij maken er een verzorgde en onvergetelijke aangelegenheid van. Geniet van onze sfeervolle ambiance die geschikt is voor allerlei gelegenheden. Wij beschikken ook over een zonnig gelegen terras waar u een heerlijke barbecue kunt houden. Als u een zaal huurt en tegelijk een hapje bij ons eet kunt u ook genieten van de heerlijke producten van onze koks die zich laten inspireren door de seizoenen en zorgen voor een knallende smaakbeleving. Wij kijken uit naar uw komst voor uw zaalverhuur Hendrik Ido Ambacht!

Contact

Op de hoogte blijven van onze acties?
Volg ons op Facebook en Instagram!

Wij zijn opzoek naar jou!Jij bent de geschikte kandidaat voor onze vacature!

Opzoek naar een nieuwe uitdaging? Heb je liefde voor de horeca of wil jij wat extra's verdienen tijdens de zomervakantie? Bekijk onze vacatures