Borrelen Alblasserdam

Unieke locatie op het water

Heeren aan de Haven

Ontdek de ultieme culinaire reis op het water. Heeren aan de Haven, een toegankelijke brasserie en wijnbar, betovert met klassieke en wereldse gerechten. Laat je verrassen door een sensationele smaakbeleving in ons vernieuwende drijvende restaurant, dé hotspot in de Alblasserwaard. Reserveer nu jouw tafel!

Vandaag geopend van 11:00 - 23:00

Nieuwe Haven 1, 2959 AT Streefkerk

Reserveer directBekijk menukaarten

Genieten van borrelen Alblasserdam

Ook voor een lekker borrelavondje is Heeren aan de Haven de juiste locatie. Samen je vrienden, familie of partner een leuke tijd doorbrengen. Een goed gevuld glas wijn, cocktail of speciaal biertje. Waar kies jij voor? Reserveer online en geniet met je vrienden van onze lekkere cocktails! Genieten van een drankje met een goed gevulde borrelplank. Wie heeft daar nu geen zin in? Reserveer nu jouw tafel en geniet met de mensen waar jij van houdt!

De Heeren Horeca Groep

Heeren aan de haven behoort tot De Heeren Horeca Groep. 4 restaurants op topniveau. Ook Heeren aan de Lek, Heeren van Ambacht en Heeren van Slydregt zijn onderdeel van De Heeren Horeca Groep. Wil jij alles weten over onze restaurants of de Groep? Neem een kijkje op de site!

Onze andere vestigingen

Bezoek ook eens één van onze andere restaurants