Huwelijk

Trouwen op het water

Unieke trouwlocatie Zuid-Holland

Het bijzondere en drijvende gebouw van Heeren aan de Haven is een unieke locatie om te trouwen. Deze prachtige locatie in de haven van Streefkerk is een officiële trouwlocatie, dus het is mogelijk om elkaar hier het ja-woord te geven. Jullie bruiloft vieren is het mooiste wat er is. Alles moet tot in de puntjes uitgewerkt worden, perfectie is het enige wat deze speciale dag omschrijft. Wij staan voor jullie klaar en bezorgen jullie een onvergetelijke dag.

Meer informatie

Omdat Heeren aan de Haven een officiële trouwlocatie is, heb je alles overzichtelijk met één aanspreekpunt en één locatie. Groot of klein gezelschap, Heeren aan de Haven verzorgt jullie huwelijk tot in de puntjes. Dit alles maakt Heeren aan de Haven tot één van de mooiste trouwlocaties van Alblasserwaard en omstreken. Mochten de gasten van ver komen dan kunnen ze verblijven in één van onze acht hotelkamers.

Je kunt natuurlijk ook bij ons terecht voor alleen een huwelijksceremonie, diner of enkel het feest. Jouw wens staat centraal, het is immers één van de mooiste dagen uit jouw leven. Deze bijzondere dag moet natuurlijk op één van de mooiste trouwlocaties gevierd worden! Jullie staan centraal, samen genieten en volledig ontlast worden. Laat je verrassen en verwennen door onze faciliteiten en de beste service. Wil je meer informatie over de mogelijkheden wat betreft menu’s, aankleding, decoratie, muziek en entertainment? Neem dan contact op. Wij denken graag met jou mee en helpen je bij deze onvergetelijke dag!