Huwelijk

Trouwen op een prachtige locatie in Streefkerk

Een unieke locatie op het water

Unieke trouwlocatie

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Op deze prachtige dag mag het jullie natuurlijk aan niks ontbreken. Het is belangrijk om de juiste plek en hosting uit te kiezen, zodat jullie onbezorgd van jullie bruiloft kunnen genieten. Ons team neemt al jullie zorgen uit handen en zal ervoor zorgen dat jullie niks tekortkomen op deze mooie dag. Het bijzondere en drijvende gebouw van Heeren aan de Haven is een unieke locatie om te trouwen. Deze prachtige locatie in de haven van Streefkerk is een officiële trouwlocatie, dus jullie kunnen elkaar hier het ja-woord geven.

Unieke trouwlocatie in Streefkerk

Bijzondere locatie

Groot of klein gezelschap, Heeren aan de Haven verzorgt uw huwelijk tot in de puntjes. Dit alles maakt Heeren aan de Haven tot een van de mooiste trouwlocaties van Alblasserwaard en omstreken. De locatie is rolstoelvriendelijk en mochten uw gasten van ver komen, dan kunnen ze verblijven in een van onze zes hotelkamers. Omdat Heeren aan de Haven een officiële trouwlocatie is, heeft u alles overzichtelijk met één aanspreekpunt en één locatie. U kunt natuurlijk ook bij ons terecht voor alleen een huwelijksceremonie, diner of enkel het feest. Ook bij een mooie aankleding willen wij u graag helpen. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden wat betreft menu’s, aankleding, decoratie, muziek en entertainment? Neem dan contact op.

Wij beschikken over twee besloten ruimtes variërend in grootte tussen de 12 en 275 personen. Tevens beschikken wij over een eigen ruime gratis parkeerplaats en stopt er een bus op 500 meter afstand.