Events

Een drijvende locatie

Dé hotspot voor elk event

Het organiseren van een event vraagt om een unieke locatie en de juiste ervaring. Aan de rustige kade is het niet alleen een culinair genot, maar ook dé plek voor exclusieve evenementen. Of je nu een groot bedrijfsfeest, een jubileumviering of een stijlvolle receptie in gedachten hebt, ons team staat klaar om elk detail te perfectioneren. Met onze uitzonderlijke gastvrijheid en het prachtige uitzicht over het water wordt elk event bij Heeren aan de Haven een mooie herinnering.

Meer informatie

Voor elk soort event, groot of klein, biedt Heeren aan de Haven een scala aan faciliteiten. De moderne ruimtes zijn aanpasbaar voor intieme bijeenkomsten of grote vieringen om aan alle behoeften te voldoen. De elegante inrichting en het sfeervolle terras aan het water zorgen voor de perfecte achtergrond. Bij Heeren aan de Haven is werkelijk aan alles gedacht, zodat elk event met volle passie gevierd kan worden.

Bij Heeren aan de Haven draait alles om service en culinaire verwennerij. Elk event wordt begeleid door een toegewijd team dat streeft naar perfectie, van de planning tot de uitvoering. Gasten kunnen zich laten verleiden door de culinaire kunsten van de chefs, die met passie de meest verrukkelijke gerechten presenteren. Van verfijnde hapjes tot verse sushi gerechten. Laat je event bij Heeren aan de Haven tot een culinair hoogtepunt komen en geniet van de gastvrijheid.