Boutique hotel

Een sfeervol en kleinschalig boutique hotel

Overnachten bij Heeren aan de Haven

Bij Heeren aan de Haven staat comfort centraal tijdens je overnachting. De kamers zijn voorzien van moderne gemakken en luxe voorzieningen, zoals een ruime en-suite badkamer en kwalitatieve bedden voor een perfecte nachtrust. Elke ochtend wordt er een uitgebreid ontbijt geserveerd, dat bestaat uit verse producten en onze specialiteiten. Wil jij genieten van al onze faciliteiten tijdens een overnachting in onze suite?

Kamer boeken

Als de zon ondergaat boven het water en de lichten van de haven flikkeren, wordt Heeren aan de Haven een plek van rust en luxe. Overnachten hier is een ervaring op zich, waarbij elke kamer zorgvuldig is ontworpen om comfort en elegantie te bieden. Wakker worden met het zachte geluid van golvend water en genieten van het prachtige uitzicht. Gecombineerd met de uitmuntende service en de culinaire hoogstandjes van het restaurant, zorgt een verblijf bij Heeren aan de Haven ervoor dat gasten zich ondergedompeld voelen in een wereld van verwennerij en ontspanning.

Naast de overnachting kan je ook heerlijk genieten van het uitzicht. Pak de fiets en geniet van de mooie omgeving. Je kan ook gaan wandelen langs het water en bij ons genieten van een goede kop koffie. Wie wilt dat nou niet? Geniet van al onze faciliteiten, diner en een geheel verzorgd ontbijt!