Sushi bestellen

Onze sushi bij jou op de bank

Online sushi bestellen

Wil jij sushi bestellen? Wij bereiden onze sushi vers en op onze eigen manier. Thuis genieten van onze Frans-Aziatische keuken. Je kan bij ons van dinsdag tot zondag genieten van culinaire sushi voor jou thuis op de bank! Wie wil dat nou niet? We bereiden de sushi a la minute en zorgen ervoor dat het klaarstaat, wanneer je het komt ophalen.

Sushi Bestellen

Duik in een wereld van smaakvolle sushi bij Heeren aan de Haven. Of je nu zin hebt in de sashimi, een sushirol of een verrassende uramaki, bij ons heb je voldoende keuze. Sushi is niet zomaar een gerecht op de menukaart; het is onze specialiteit. Laat je verrassen door alle gerechten van Heeren aan de Haven.

Bij "Heeren aan de Haven" draait alles om kwaliteit en beleving. Onze sfeervolle hotspot aan het water staat bekend om de verse sushi variaties. Elke hap vertelt een verhaal van traditie en specialisme. Of je nu zin hebt in een klassieke nigiri of een verrassende maki, sushi bestellen bij "Heeren aan de Haven" is een culinaire reis die je niet wilt missen.