Borrelen Sliedrecht

Unieke locatie op het water

Heeren aan de Haven

Ontdek de ultieme culinaire reis op het water. Heeren aan de Haven, een toegankelijke brasserie en wijnbar, betovert met klassieke en wereldse gerechten. Laat je verrassen door een sensationele smaakbeleving in ons vernieuwende drijvende restaurant, dé hotspot in de Alblasserwaard. Reserveer nu jouw tafel!

Vandaag geopend van 11:00 - 23:00

Nieuwe Haven 1, 2959 AT Streefkerk

Reserveer directBekijk menukaarten

Gezellig borrelen Sliedrecht

Trek in een lekker wijntje of een speciaal bier, kom dan gezellig langs! Een lekker avondje borrelen met je vrienden, praten over van alles en nog wat. Een prachtige locatie waar je heerlijk kan genieten met je vrienden of familie. Of ga je toch liever voor een heerlijke cocktail, zoals de Pornstar Martini of een Espresso Martini? Een lekker borrel, gezellig kletsen met je vrienden. Een avondje lachen en je gedachte verzetten. Kom snel een drankje doen met een heerlijke borrelplank. Zien we jou en je vrienden snel? Reserveer jouw tafel en dan zien we je snel!

De Heeren Horeca Groep

Heeren aan de haven behoort tot De Heeren Horeca Groep. 4 restaurants op topniveau. Ook Heeren aan de Lek, Heeren van Ambacht en Heeren van Slydregt zijn onderdeel van De Heeren Horeca Groep. Wil jij alles weten over onze restaurants of de Groep? Neem een kijkje op de site!

Onze andere vestigingen

Bezoek ook eens één van onze andere restaurants