Dordrecht uiteten

Unieke locatie op het water

Heeren aan de Haven

Ontdek de ultieme culinaire reis op het water. Heeren aan de Haven, een toegankelijke brasserie en wijnbar, betovert met klassieke en wereldse gerechten. Laat je verrassen door een sensationele smaakbeleving in ons vernieuwende drijvende restaurant, dé hotspot in de Alblasserwaard. Reserveer nu jouw tafel!

Vandaag geopend van 11:00 - 23:00

Nieuwe Haven 1, 2959 AT Streefkerk

Reserveer directBekijk menukaarten

Opzoek om in Dordrecht uiteten te gaan?

Heeren aan de Haven is gevestigd in Streefkerk. Ons restaurant ligt echt op het water…. Hoe vet is dat? Soms voel je de golven! Ben jij nieuwsgierig geworden naar ons toffe restaurant? Goed om te horen!!! De lekkerste gerechten, bijpassende wijnen en de locatie geven een unieke ervaring om lekker uiteten te gaan. Verse carpaccio, sushi of shared-dining, voor ieder zijn wil. Reserveer nu jouw tafel en kom snel langs!

De Heeren Horeca Groep

Heeren aan de haven behoort tot De Heeren Horeca Groep. 4 restaurants op topniveau. Ook Heeren aan de Lek, Heeren van Ambacht en Heeren van Slydregt zijn onderdeel van De Heeren Horeca Groep. Wil jij alles weten over onze restaurants of de Groep? Neem een kijkje op de site!

Onze andere vestigingen

Bezoek ook eens één van onze andere restaurants