Eten afhalen Sliedrecht

Unieke locatie op het water

Heeren aan de Haven

Ontdek de ultieme culinaire reis op het water. Heeren aan de Haven, een toegankelijke brasserie en wijnbar, betovert met klassieke en wereldse gerechten. Laat je verrassen door een sensationele smaakbeleving in ons vernieuwende drijvende restaurant, dé hotspot in de Alblasserwaard. Reserveer nu jouw tafel!

Vandaag geopend van 11:00 - 23:00

Nieuwe Haven 1, 2959 AT Streefkerk

Reserveer directBekijk menukaarten

WIl jij eten afhalen Sliedrecht?

Ook thuis kan je genieten van de lekkerste gerechten van ons restaurant. Heeren aan de Haven zorgt voor een unieke ervaring, thuis bij u op de bank. Sushi, een lekkere steak of een heerlijke shared-dining. Bent u fan van de Frans-Aziatische keuken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Heeren aan de Haven biedt een breed menu aan met verschillende gerechten uit de Frans-Aziatische keuken. De Corona pandemie heeft de horecabranche enorm had getroffen. Zo ook ons… Ook voor speciale gelegenheden kan je bij ons bestellen! Geniet je liever thuis met familie of vrienden? Ook dat kan bij ons….. Wil jij eten afhalen Sliedrecht? Neem dan nu contact op en bestel telefonisch.

De Heeren Horeca Groep

Heeren aan de haven behoort tot De Heeren Horeca Groep. 4 restaurants op topniveau. Ook Heeren aan de Lek, Heeren van Ambacht en Heeren van Slydregt zijn onderdeel van De Heeren Horeca Groep. Wil jij alles weten over onze restaurants of de Groep? Neem een kijkje op de site!

Onze andere vestigingen

Bezoek ook eens één van onze andere restaurants