Heeren aan de Lek

Unieke locatie op het water

Heeren aan de Haven

Ontdek de ultieme culinaire reis op het water. Heeren aan de Haven, een toegankelijke brasserie en wijnbar, betovert met klassieke en wereldse gerechten. Laat je verrassen door een sensationele smaakbeleving in ons vernieuwende drijvende restaurant, dé hotspot in de Alblasserwaard. Reserveer nu jouw tafel!

Vandaag geopend van 11:00 - 23:00

Nieuwe Haven 1, 2959 AT Streefkerk

Reserveer directBekijk menukaarten

Uiteten bij Heeren aan de Lek

Heerlijk samenkomen en genieten van het prachtig uitzicht op de Lek en een heerlijk wijntje erbij. Wat wil je nog meer? Ons restaurant draait om gezelligheid met vrienden en familie. Een toplocatie waar je voor zowel de lunch als een heerlijk diner kan genieten. Naast ons overdekte terras beschikken we ook over een mooie brasserie met een toffe uitstraling en waar je een kijkje kan nemen achter de bar en in de keuken. Kom gezellig langs om van al onze faciliteiten te genieten. Onze gasten staan centraal, worden gastvrij ontvangen en we vervullen de wensen. Nieuwsgierig geworden? Reserveer jouw tafel online!

Ons restaurant is onderdeel van De Heeren Horeca Group. Samen met Heeren aan de Haven is dit restaurant het meest recent gebouwd. De moderne stijl is voor elk restaurant een ‘must’. De tropische kleuren, het prachtige uitzicht en de beste gerechten. Kom jij snel langs bij 1 van onze restaurants?

De Heeren Horeca Groep

Voor zowel een lunch of diner ben je bij ons van harte welkom. Onze menukaart is zo ingedeeld dat er voor ieder iets lekkers is. Voor vlees- en visliefhebbers tot aan de vegetarische mensen onder ons. Heerlijke salades, verse sandwiches of lekkere sushi. Nieuwsgierig geworden? Kom dan snel langs en geniet van onze lekkere gerechten. Kijk op de site voor het gehele menu.

Onze andere vestigingen

Bezoek ook eens één van onze andere restaurants