Heeren van Ambacht

Unieke locatie op het water

Heeren aan de Haven

Ontdek de ultieme culinaire reis op het water. Heeren aan de Haven, een toegankelijke brasserie en wijnbar, betovert met klassieke en wereldse gerechten. Laat je verrassen door een sensationele smaakbeleving in ons vernieuwende drijvende restaurant, dé hotspot in de Alblasserwaard. Reserveer nu jouw tafel!

Vandaag geopend van 11:00 - 23:00

Nieuwe Haven 1, 2959 AT Streefkerk

Reserveer directBekijk menukaarten

Uiteten bij Heeren van Ambacht

Ons prachtige restaurant is in 2011 opgericht en was het allereerste project van De Heeren Horeca Group. Met trots kijken we terug op dit prachtige project. Nu al zo’n 12 jaar lang een begrip in de regio. Een nostalgisch gevoel als je binnenloopt. Deze authentieke boerderij is volledig omgetoverd tot een hooggewaardeerde horecagelegenheid. De lekkerste gerechten, een keuken die mee gaat met de tijd en alles vers bereidt. Tevens hebben we een aantal jaar later De Heeren van Slydregt geopend. Heeren aan de Haven & Heeren aan de Lek zijn het meest recent geopend. Onze sfeervolle locatie laat zich het beste omschrijven als een Brasserie & Wijnbar met een echt huiskamergevoel. Voor verschillende gelegenheden kan je bij ons terecht. Wist je dat wij een aparte zaal hebben voor trouwerijen, grote feesten en bedrijfsmeetings? Naast uitgebreid dineren is er dus nog enorm veel mogelijk!

De Heeren Horeca Groep

Zakelijk lunchen of een uitgebreid diner met familie of vrienden? Voor verschillende gelegenheden kan je bij ons terecht. Laat je verrassen door onze chefs en neem een kijkje in onze keuken. Al jarenlang zijn we de geschikte locatie voor zakelijke lunches, familie diners en grootschalige gelegenheden. We bieden een groot assortiment aan. Nieuwsgierig geworden? Reserveer jouw tafel!

Onze andere vestigingen

Bezoek ook eens één van onze andere restaurants