Heeren van Ambacht

Een oude en authentieke boerderij opgebouwd tot modern restaurant. 

Restaurant Heeren van Ambacht

Ons prachtige restaurant is in 2011 opgericht en was het allereerste project van De Heeren Horeca Group. Met trots kijken we terug op dit prachtige project. Nu al zo’n 12 jaar lang een begrip in de regio. Een nostalgisch gevoel als je binnenloopt. Deze authentieke boerderij is volledig omgetoverd tot een hooggewaardeerde horecagelegenheid. De lekkerste gerechten, een keuken die mee gaat met de tijd en alles vers bereidt. Tevens hebben we een aantal jaar later De Heeren van Slydregt geopend. Heeren aan de Haven & Heeren aan de Lek zijn het meest recent geopend. Onze sfeervolle locatie laat zich het beste omschrijven als een Brasserie & Wijnbar met een echt huiskamergevoel. Voor verschillende gelegenheden kan je bij ons terecht. Wist je dat wij een aparte zaal hebben voor trouwerijen, grote feesten en bedrijfsmeetings? Naast uitgebreid dineren is er dus nog enorm veel mogelijk! 

4 toprestaurants op 4 verschillende locaties. Elk restaurant met zijn eigen concept en werkwijze. De Heeren Horeca Group vervult voor elke doelgroep de behoefte. Even snel een zakelijke lunch of borrel? Heerlijk naar Heeren van Slydregt. Genieten van versbereide sushi en de beste wijnen? Heeren aan de Haven is hiervoor de ideale plek. Rustig uiteten met vrienden en familie? Heeren aan de Lek is hier erg geschikt voor. Wanneer zien we jou? 

 Lunchen of dineren bij Heeren van Ambacht?

Zakelijk lunchen of een uitgebreid diner met familie of vrienden? Voor verschillende gelegenheden kan je bij ons  terecht. Laat je verrassen door onze chefs en neem een kijkje in onze keuken. Al jarenlang zijn we de geschikte locatie voor zakelijke lunches, familie diners en grootschalige gelegenheden. We bieden een groot assortiment aan. Nieuwsgierig geworden? Reserveer jouw tafel! 

restaurant sliedrecht - heeren aan de haven - restaurant streefkerk - restaurant hendrik ido ambacht - Heeren aan de Haven - heeren van ambacht - Sushi bestellen Alblasserdam - Sushi bestellen Sliedrecht - Lunchen Alblasserdam - sushi eten alblasserdam - eten afhalen papendrecht - eten afhalen sliedrecht - eten bestellen alblasserdam - eten bestellen sliedrecht - sushi bestellen papendrecht - uiteten sliedrecht - heeren van ambacht

Reserveer jouw tafel!

Heeren aan de Haven

Reserveer jouw tafel

Heeren van Ambacht

Reserveer jouw tafel