Heeren van Ambacht

Een oude en authentieke boerderij opgebouwd tot modern restaurant. 

Restaurant Heeren van Ambacht

Ons prachtige restaurant is in 2011 opgericht en was het allereerste project van De Heeren Horeca Group. Een nostalgisch gevoel als je binnenloopt. Deze authentieke boerderij is volledig omgetoverd tot een hooggewaardeerde horecagelegenheid. Tevens hebben we een aantal jaar laten De Heeren van Slydregt geopend. Heeren aan de Haven & Heeren aan de Lek zijn het meest recent geopend. Onze sfeervolle locatie laat zich het beste omschrijven als een Brasserie & Wijnbar met een echt huiskamergevoel. Voor verschillende gelegenheden kan je bij ons terecht. Wist je dat wij een aparte zaal hebben voor trouwerijen, grote feesten en bedrijfsmeetings? Naast uitgebreid dineren is er dus nog enorm veel mogelijk! 

4 toprestaurants op 4 verschillende locaties. Elk restaurant met zijn eigen concept en werkwijze. De Heeren Horeca Group vervult voor elke doelgroep de behoefte. Even snel een zakelijke lunch of borrel? Heerlijk naar Heeren van Slydregt. Genieten van versbereide sushi en de beste wijnen? Heeren aan de Haven is hiervoor de ideale plek. Rustig uiteten met vrienden en familie? Heeren aan de Lek is hier erg geschikt voor. Wanneer zien we jou? 

 

Lunchen of dineren

Voor zowel een heerlijke lunch tot aan een geheel verzorgd diner, ben je bij ons van harte welkom. Laat je verrassen door onze chefs, en neem een kijkje in onze keuken. Al jarenlang zijn we de geschikte locatie voor zakelijke lunches, familie diners en grootschalige gelegenheden. We bieden een groot assortiment aan. Nieuwsgierig geworden? Reserveer jouw tafel! 

Heeren van Ambacht

Reserveer jouw tafel!

Heeren aan de Haven

Reserveer jouw tafel

Heeren van Ambacht

Reserveer jouw tafel