Heeren van Slydregt

Ontmoeten en genieten met de mensen die dichtbij je staan. 

Restaurant Heeren van Slydregt

In ons sfeervolle oude stationsgebouw bevindt zich rechts onze brasserie en links het restaurant. Een unieke locatie in Sliedrecht met een prachtige, authentieke uitstraling. Het is heerlijk genieten op het zonnig gelegen terras. Onze keukenbrigade werkt met dagverse producten en in combinatie met oprecht vriendelijke service wordt elk bezoek een onvergetelijk culinaire ervaring. Je bent natuurlijk ook van harte welkom voor een heerlijke vers kopje koffie/thee met gebak. Makkelijk te bereiken met zowel de fiets, auto als openbaar vervoer. De trein gaat natuurlijks langs ons restaurant. Kom jij genieten van al onze gezelligheid en gastvrijheid? 

Ons restaurant maakt deel uit van De Heeren Horeca Group. Samen met Heeren aan de Haven, Heeren van Ambacht en Heeren aan de Lek. Wij zijn al jarenlang een groot begrip in de regio. Genieten van verschillende concepten, gerechten en bijpassende wijnen bij alle 4 de locaties. Ben jij bij alle 4 onze restaurants al geweest? 


lunchen of dineren

Gezellig langskomen voor een heerlijke lunch of verzorgd diner. Bij ons ben je aan het juiste adres. Voor elke eetgelegenheid ben je bij ons van harte welkom. Onze bediening staat voor jou klaar. Hulp nodig bij het kiezen van een bijpassend wijntje? Of een favoriet gerecht van de kaart? Maak er een onvergetelijk moment van! Perfecte locatie die makkelijk bereikbaar is. Kom jij snel langs? 

restaurant sliedrecht - heeren aan de haven - restaurant streefkerk - heeren van slydregt - Lunchen Papendrecht - Uiteten Sliedrecht - restaurant

Reserveer jouw tafel!

Heeren aan de Haven

Reserveer jouw tafel

Heeren van Slydregt

Reserveer jouw tafel