Lunchen aan het water

Unieke locatie op het water

Heeren aan de Haven

Ontdek de ultieme culinaire reis op het water. Heeren aan de Haven, een toegankelijke brasserie en wijnbar, betovert met klassieke en wereldse gerechten. Laat je verrassen door een sensationele smaakbeleving in ons vernieuwende drijvende restaurant, dé hotspot in de Alblasserwaard. Reserveer nu jouw tafel!

Vandaag geopend van 11:00 - 23:00

Nieuwe Haven 1, 2959 AT Streefkerk

Reserveer directBekijk menukaarten

Genieten van lunchen aan het water

Onze prachtige locatie is voor vele gelegenheden geschikt. Wil je heerlijk lunchen? Kom gezellig langs en proef van onze gerechten en sfeer. Zowel ons terras en brasserie zijn perfect geschikt voor een lekkere lunch. Een restaurant dat daadwerkelijk drijft op het water. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je verrast worden door onze gastvrijheid? Verzeker jezelf van een tafel en maak kennis met ons restaurant. Klik hieronder om heerlijk te lunchen aan het water!

De Heeren Horeca Groep

Heeren aan de haven behoort tot De Heeren Horeca Groep. 4 restaurants op topniveau. Ook Heeren aan de Lek, Heeren van Ambacht en Heeren van Slydregt zijn onderdeel van De Heeren Horeca Groep. Wil jij alles weten over onze restaurants of de Groep? Neem een kijkje op de site!

Onze andere vestigingen

Bezoek ook eens één van onze andere restaurants