Lunchen Alblasserdam

Unieke locatie op het water

Heeren aan de Haven

Ontdek de ultieme culinaire reis op het water. Heeren aan de Haven, een toegankelijke brasserie en wijnbar, betovert met klassieke en wereldse gerechten. Laat je verrassen door een sensationele smaakbeleving in ons vernieuwende drijvende restaurant, dé hotspot in de Alblasserwaard. Reserveer nu jouw tafel!

Vandaag gesloten

Nieuwe Haven 1, 2959 AT Streefkerk

Reserveer directBekijk menukaarten

Lekker lunchen Alblasserdam

Lunchen in Alblasserdam? Heeren aan de Haven is gevestigd in Streefkerk. Slechts 10 minuten van Alblasserdam verwijderd. Al onze gerechten worden speciaal vers voor u gemaakt. Verschillende lunchgerechten uit de Frans-Aziatische keuken. Van sushi tot heerlijke salades….. Beginnen met een kop koffie of stiekem toch al een lekker licht wit wijntje? Nieuwsgierig naar ons gehele menu? Bekijk hem online of reserveer direct jouw tafel.

De Heeren Horeca Groep

Heeren aan de haven behoort tot De Heeren Horeca Groep. 4 restaurants op topniveau. Ook Heeren aan de Lek, Heeren van Ambacht en Heeren van Slydregt zijn onderdeel van De Heeren Horeca Groep. Wil jij alles weten over onze restaurants of de Groep? Neem een kijkje op de site!

Onze andere vestigingen

Bezoek ook eens één van onze andere restaurants