Restaurant Alblasserdam

Een toplocatie waar je heerlijk kunt genieten van de lekkerste gerechten

 

Uiteten bij ons restaurant Alblasserdam

Wil jij heerlijk genieten van de lekkerste gerechten, mooi uitzicht op de lek en gastvrije service? Heeren aan de Haven biedt de perfecte locatie, smaakvolle gerechten, bijpassende wijnen om jou dag volledig te verzorgen. Ons restaurant Alblasserdam, oftewel Heeren aan de Haven bezorgt jou een onvergetelijke ervaring. Zien we jou snel?

restaurant streefkerk - restaurant alblasserdam - heeren aan de haven - Sushi bestellen Papendrecht - Sushi bestellen Sliedrecht -Bijzonder restaurant Rotterdam - Borrelen Alblasserdam - Sushi bestellen Alblasserdam - lunchen papendrecht - sushi eten alblasserdam
restaurant streefkerk - restaurant alblasserdam - heeren aan de haven

 

De Heeren Horeca Group

Heeren aan de haven behoort tot De Heeren Horeca Group. 4 restaurants op topniveau. Ook Heeren aan de Lek, Heeren van Ambacht en Heeren van Slydregt zijn onderdeel van De Heeren Horeca Group. Wil jij alles weten over onze restaurants of de Group? Neem een kijkje op de site! Aan de Haven is samen met Aan de Lek het meest recent geopend. Het moderne interieur, restaurant op het water en het uitgebreide menu. Binnenkort meer nieuws over de Heeren Horeca Group! Dus houd ons in de gaten….

 

Lunchen of dineren bij restaurant  Alblasserdam?

Voor zowel lunch als diner is Heeren aan de Haven de perfecte locatie. Onze koks staan de gehele middag en avond voor jou klaar. Voor welke gelegenheid jij ook langskomt bij ons ben je aan het juiste adres. Een heerlijke lunch of een geheel verzorgd diner. Onze menukaart biedt verschillende mogelijkheden voor vlees- en visliefhebbers of vegetarische mensen. Ook onze wijnen zijn gekozen aan de hand van onze menukaart. Zo hebben we bijpassende wijnen voor verschillende gerechten. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Kom dan snel langs!

restaurant sliedrecht - heeren aan de haven - restaurant streefkerk - restaurant streefkerk - restaurant alblasserdam - heeren aan de haven - heeren aan de lek -Borrelen Papendrecht - Borrelen Sliedrecht

Nieuwsgierig naar onze andere locaties?

Heeren aan de Lek

Heeren van Ambacht

Heeren van Slydregt