Restaurant Alblasserdam

Unieke locatie op het water

Heeren aan de Haven

Ontdek de ultieme culinaire reis op het water. Heeren aan de Haven, een toegankelijke brasserie en wijnbar, betovert met klassieke en wereldse gerechten. Laat je verrassen door een sensationele smaakbeleving in ons vernieuwende drijvende restaurant, dé hotspot in de Alblasserwaard. Reserveer nu jouw tafel!

Vandaag geopend van 11:00 - 22:00

Nieuwe Haven 1, 2959 AT Streefkerk

Reserveer directBekijk menukaarten

Uiteten bij restaurant Alblasserdam

Wil jij heerlijk genieten van de lekkerste gerechten, mooi uitzicht op de lek en gastvrije service? Heeren aan de Haven biedt de perfecte locatie, smaakvolle gerechten, bijpassende wijnen om jou dag volledig te verzorgen. Ons restaurant Alblasserdam, oftewel Heeren aan de Haven bezorgt jou een onvergetelijke ervaring. Zien we jou snel?

Op niveau uiteten

Voor zowel lunch als diner is Heeren aan de Haven de perfecte locatie. Onze koks staan de gehele middag en avond voor jou klaar. Voor welke gelegenheid jij ook langskomt bij ons ben je aan het juiste adres. Een heerlijke lunch of een geheel verzorgd diner. Onze menukaart biedt verschillende mogelijkheden voor vlees- en visliefhebbers of vegetarische mensen. Ook onze wijnen zijn gekozen aan de hand van onze menukaart. Zo hebben we bijpassende wijnen voor verschillende gerechten. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Kom dan snel langs!

Onze andere vestigingen

Bezoek ook eens één van onze andere restaurants