Restaurant Dordrecht

Heeren aan de Haven sinds 2021 een toplocatie waar je heerlijk kunt genieten.  

 

Uiteten bij ons restaurant Dordrecht

Wil jij heerlijk genieten van de lekkerste gerechten, mooi uitzicht op de lek en gastvrije service? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Ons restaurant Dordrecht, oftewel Heeren aan de Haven bezorgt jou een onvergetelijke ervaring. Slechts 15 minuten rijden en makkelijk te bereiken met de auto. Ben jij fan van de Frans-Aziatische keuken? Dan ben je bij Heeren aan de Haven aan het juiste adres. Nieuwsgierig geworden? Reserveer dan nu een tafel. 

Restaurant Dordrecht - sushi eten alblasserdam
restaurant hendrik ido ambacht - Heeren aan de Haven - Restaurant Dordrecht - trouwlocatie zuid holland - Borrelen Alblasserdam - Bijzonder lunchen Rotterdam

 

De Heeren Horeca Group

Heeren aan de haven behoort tot De Heeren Horeca Group. 4 restaurants op topniveau. Ook Heeren aan de Lek, Heeren van Ambacht en Heeren van Slydregt zijn onderdeel van De Heeren Horeca Group. Wil jij alles weten over onze restaurants of de Group? Neem een kijkje op de site voor meer informatie!

 

Lunchen of dineren bij restaurant Dordrecht?

Voor welke gelegenheid jij ook langskomt bij ons ben je aan het juiste adres. Een heerlijke lunch of een geheel verzorgd diner. Van versbereide sandwiches tot ‘de lunch van het menu van de chef’. Ook voor de vegetarische mensen onder ons bieden wij voldoende gerechten aan. 12-uurtje? Of een poke bowl vega? Er zijn genoeg mogelijkheden om te genieten van onze keuken. Tot snel!

Restaurant Dordrecht - trouwlocatie zuid holland

Nieuwsgierig naar onze andere locaties?

Heeren aan de Lek

Heeren van Ambacht

Heeren van Slydregt