Restaurant Dordrecht

Unieke locatie op het water

Heeren aan de Haven

Ontdek de ultieme culinaire reis op het water. Heeren aan de Haven, een toegankelijke brasserie en wijnbar, betovert met klassieke en wereldse gerechten. Laat je verrassen door een sensationele smaakbeleving in ons vernieuwende drijvende restaurant, dé hotspot in de Alblasserwaard. Reserveer nu jouw tafel!

Vandaag geopend van 11:00 - 23:00

Nieuwe Haven 1, 2959 AT Streefkerk

Reserveer directBekijk menukaarten

Uiteten bij restaurant Dordrecht

Ben jij op zoek naar een onvergetelijke culinaire ervaring met de meest heerlijke gerechten, prachtig uitzicht op de Lek en gastvrije service? Zoek niet verder! Bij ons restaurant Dordrecht, ook wel bekend als Heeren aan de Haven, ben je aan het juiste adres. Met slechts een korte autorit van 15 minuten ben je al bij ons. Ons restaurant is gemakkelijk bereikbaar met de auto. Als je een liefhebber bent van de Frans-Aziatische keuken, dan zit je bij Heeren aan de Haven helemaal goed. Benieuwd geworden? Aarzel niet en reserveer nu een tafel voor een onvergetelijke ervaring.

Lunchen of dineren

Of je nu langskomt voor een lunch of een volledig verzorgd diner, bij ons ben je altijd aan het juiste adres, ongeacht de gelegenheid. Geniet van onze versbereide sandwiches of kies voor “de lunch van de chef” voor een culinaire ervaring. Ook vegetarische gasten worden bij ons niet vergeten, met een ruime keuze aan gerechten. Van een smakelijk 12-uurtje tot een vegetarische poke bowl, er zijn talloze mogelijkheden om te genieten van onze keuken. We verwelkomen je graag binnenkort!

Onze andere vestigingen

Bezoek ook eens één van onze andere restaurants