Restaurant Hendrik Ido Ambacht

Wanneer kom jij genieten van onze toplocatie, met prachtig uitzicht op de Lek?

 Uiteten bij ons restaurant Hendrik Ido Ambacht

Wil jij heerlijk genieten van de lekkerste gerechten, mooi uitzicht op de lek en gastvrije service? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Ons restaurant Hendrik Ido Ambacht, oftewel Heeren aan de Haven bezorgt jou een onvergetelijke ervaring. Onze keuken maakt de lekkerste seizoensgebonden gerechten. De bediening zal jou helpen bij de keuze van een bijpassende wijn of heerlijke cocktail.

Heeren van Ambacht - Lunchen aan het water - Lunchen Alblasserdam - Lunchen Sliedrecht - bijzonder lunchen Zuid Holland - lunchen alblasserdam - restaurant hendrik ido ambacht
restaurant hendrik ido ambacht - Heeren aan de Haven - eten afhalen sliedrecht - eten afhalen papendrecht - eten bestellen sliedrecht - Sushi bestellen Papendrecht - Restaurant aan het water

 De Heeren Horeca Group

Heeren aan de haven behoort tot De Heeren Horeca Group. 4 restaurants op topniveau. Ook Heeren aan de Lek, Heeren van Ambacht en Heeren van Slydregt zijn onderdeel van De Heeren Horeca Group. Wil jij alles weten over onze restaurants of de Group? Neem een kijkje op de site! 4 toplocaties, met ieder zijn eigen identiteit, menukaart en huisstijl. We stellen je graag voor aan alle vier de locaties. Zo kan jij een betere keuze maken naar welk restaurant is wilt gaan. Voor elke gelegenheid zijn onze restaurant de perfecte locatie. Simpele lunch, groepsdiner of een groot feest. 

 Lunchen of dineren bij restaurant Hendrik Ido Ambacht?

Voor welke gelegenheid jij ook langskomt bij ons ben je aan het juiste adres. Een heerlijke lunch of een geheel verzorgd diner. Van versbereide sandwiches tot ‘de lunch van het menu van de chef’. Voor ieder zijn wil, ook voor de vegetarische mensen onder ons, bieden wij voldoende gerechten aan. 12-uurtje? Of een poke bowl vega? Er zijn genoeg mogelijkheden om te genieten van onze keuken. Ben je getriggerd? Reserveer nu online jouw tafel en geniet van de lekkerste gerechten bij Heeren aan de Haven! 

restaurant hendrik ido ambacht - Heeren aan de Haven - heeren van ambacht

Bekijk onze andere locaties

Heeren aan de Lek

Heeren van Ambacht

Heeren van Slydregt