Restaurant Papendrecht

Unieke locatie op het water

Heeren aan de Haven

Ontdek de ultieme culinaire reis op het water. Heeren aan de Haven, een toegankelijke brasserie en wijnbar, betovert met klassieke en wereldse gerechten. Laat je verrassen door een sensationele smaakbeleving in ons vernieuwende drijvende restaurant, dé hotspot in de Alblasserwaard. Reserveer nu jouw tafel!

Vandaag geopend van 11:00 - 23:00

Nieuwe Haven 1, 2959 AT Streefkerk

Reserveer directBekijk menukaarten

Uiteten bij restaurant Papendrecht

Bij Heeren aan de Haven ben je verzekerd van een onvergetelijke middag of avond. Geniet van de meest smaakvolle gerechten, perfect gecombineerd met bijpassende wijnen en verrukkelijke cocktails. Ons restaurant, gelegen aan de prachtige Lek in een sfeervolle haven, verwelkomt je met open armen. Benieuwd geworden? Reserveer nu jouw tafel en we kijken ernaar uit je binnenkort te verwelkomen!

Lunchen of dineren bij Heeren aan de Haven

Of je nu bij ons langskomt voor een informele lunch of een uitgebreid diner, je bent altijd welkom. Onze keuken opent al vroeg in de middag en zorgt voor een heerlijke lunchervaring. Geniet van smakelijke salades, ambachtelijke sandwiches of trakteer jezelf stiekem al op een sushi-roll tijdens de lunch. Bij ons is alles mogelijk. En ook voor het diner bieden we een ruime selectie aan gerechten. Of je nu houdt van vlees, vis, vegetarisch of shared-dining, er zijn talloze mogelijkheden om te genieten van onze culinaire creaties. We heten je van harte welkom en hopen je snel te zien!

Onze andere vestigingen

Bezoek ook eens één van onze andere restaurants