Restaurant Papendrecht

Heeren aan de Haven sinds 2021 een toplocatie waar je heerlijk kunt genieten van de lekkerste gerechten en bijpassende wijnen. 

 

Uiteten bij ons restaurant Papendrecht

Heeren aan de Haven biedt jou een onvergetelijke middag of avond. Genieten van de lekkerste gerechten, bijpassende wijnen en smaakvolle cocktails. Ons restaurant Papendrecht is de unieke locatie aan de Lek, in een haven, waar we jou van harte welkom zullen heten. Nieuwsgierig geworden? Reserveer nu jouw tafel en dan zien we je snel! 

Restaurant Dordrecht - Goede restaurants Rotterdam - Lunchen Papendrecht - restaurant papendrecht
restaurant hendrik ido ambacht - Heeren aan de Haven - eten afhalen sliedrecht - eten afhalen papendrecht - eten bestellen sliedrecht - Sushi bestellen Papendrecht - Restaurant aan het water

 

De Heeren Horeca Group

Heeren aan de haven behoort tot De Heeren Horeca Group. 4 restaurants op topniveau. Ook Heeren aan de Lek, Heeren van Ambacht en Heeren van Slydregt zijn onderdeel van De Heeren Horeca Group. Alle restaurants hebben een eigen identiteit en beschikken over de lekkerste gerechten. Een uitgebreide menukaart, passend bij het restaurant. Bekijk de website voor meer informatie!

 

Lunchen of dineren bij restaurant Papendrecht?

Voor welke gelegenheid jij ook langskomt bij ons ben je aan het juiste adres. Een heerlijke lunch of een geheel verzorgd diner. Onze keuken is vanaf de begin middag geopend en verzorgd jouw lunch. Heerlijke salades, sandwiches of toch stiekem al een sushi-roll voor de lunch? Alles is mogelijk. Ook voor het diner heb je keuze uit een groot menu. Vlees- en visgerechten, vegetarisch of shared-dining. Er zijn genoeg mogelijkheden om te genieten van onze keuken. Wij verwelkomen je graag. Tot snel!

restaurant hendrik ido ambacht - Heeren aan de Haven - heeren van ambacht

Nieuwsgierig naar onze andere locaties?

Heeren aan de Lek

Heeren van Ambacht

Heeren van Slydregt