Restaurant Sliedrecht

Heeren aan de Haven sinds 2021 een top locatie waar je heerlijk kunt genieten.

 Uiteten bij ons restaurant Sliedrecht

Kom langs en geniet van de lekkerste gerechten, een mooi uitzicht en de beste service. Ons restaurant Sliedrecht, oftewel Heeren aan de Haven bezorgt jou een onvergetelijke ervaring. Onze locatie is uniek, het restaurant drijft namelijk op het water….. Soms, als het winderig is, zie je de lampen bewegen. Hoe gaaf is dat, een unieke ervaring! Kom gezellig langs en ontdek de smaakvolle gerechten en bijpassende wijnen. Heerlijk dineren met een prachtig uitzicht op het water. Uniek aan onze locatie is dat het drijft op het water. Waait het hard, dan voel je een kleine beweging van het restaurant. Alsof je op een boot bent, hoe gaaf!

Terras aan het water - Lunchen Sliedrecht - restaurant sliedrecht
restaurant sliedrecht - heeren aan de haven - restaurant streefkerk - restaurant streefkerk - restaurant alblasserdam - heeren aan de haven - heeren aan de lek -Borrelen Papendrecht - Borrelen Sliedrecht

 

De Heeren Horeca Group

Heeren aan de haven behoort tot De Heeren Horeca Group. 4 restaurants op topniveau. Ook Heeren aan de Lek, Heeren van Ambacht en Heeren van Slydregt zijn onderdeel van De Heeren Horeca Group. Binnenkort meer info over een nieuwe toffe locatie. Jaja, nog een Heeren restaurant! Volg onze socials en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. 

 Lunchen of dineren bij restaurant Sliedrecht?

Heeren aan de Haven is de perfecte locatie voor een heerlijk verzorgde lunch of diner. Onze keuken bereidt alle gerechten vers, zijn seizoensgebonden en vol van smaak. Van carpaccio salade tot vers gerolde sushi. Voor ieder zijn wil, ook voor de vegetarische mensen onder ons bieden wij voldoende gerechten aan. 12-uurtje? Of een poke bowl vega? Er zijn genoeg mogelijkheden om te genieten van onze keuken. Kom jij snel langs? 

Heeren van Ambacht - Lunchen aan het water - Lunchen Alblasserdam - Lunchen Sliedrecht - bijzonder lunchen Zuid Holland - lunchen alblasserdam - restaurant hendrik ido ambacht

Nieuwsgierig naar onze andere locaties?

Heeren aan de Lek

Heeren van Ambacht

Heeren van Slydregt