Restaurant Sliedrecht

Unieke locatie op het water

Heeren aan de Haven

Ontdek de ultieme culinaire reis op het water. Heeren aan de Haven, een toegankelijke brasserie en wijnbar, betovert met klassieke en wereldse gerechten. Laat je verrassen door een sensationele smaakbeleving in ons vernieuwende drijvende restaurant, dé hotspot in de Alblasserwaard. Reserveer nu jouw tafel!

Vandaag geopend van 11:00 - 22:00

Nieuwe Haven 1, 2959 AT Streefkerk

Reserveer directBekijk menukaarten

Uiteten bij restaurant Sliedrecht

Kom langs en geniet van de lekkerste gerechten, een mooi uitzicht en de beste service. Ons restaurant Sliedrecht, oftewel Heeren aan de Haven bezorgt jou een onvergetelijke ervaring. Onze locatie is uniek, het restaurant drijft namelijk op het water….. Soms, als het winderig is, zie je de lampen bewegen. Hoe gaaf is dat, een unieke ervaring! Kom gezellig langs en ontdek de smaakvolle gerechten en bijpassende wijnen. Heerlijk dineren met een prachtig uitzicht op het water. Uniek aan onze locatie is dat het drijft op het water. Waait het hard, dan voel je een kleine beweging van het restaurant. Alsof je op een boot bent, hoe gaaf!

Lunchen of dineren bij restaurant Sliedrecht

Heeren aan de Haven is de perfecte locatie voor een heerlijk verzorgde lunch of diner. Onze keuken bereidt alle gerechten vers, zijn seizoensgebonden en vol van smaak. Van carpaccio salade tot vers gerolde sushi. Voor ieder zijn wil, ook voor de vegetarische mensen onder ons bieden wij voldoende gerechten aan. 12-uurtje? Of een poke bowl vega? Er zijn genoeg mogelijkheden om te genieten van onze keuken. Kom jij snel langs?

Onze andere vestigingen

Bezoek ook eens één van onze andere restaurants