Restaurant Sliedrecht

Heeren aan de Haven sinds 2021 een toplocatie waar je heerlijk kunt genieten.  

 

Uiteten bij ons restaurant Sliedrecht

Wil jij heerlijk genieten van de lekkerste gerechten, mooi uitzicht op de lek en gastvrije service? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Ons restaurant Hendrik Ido Ambacht, oftewel Heeren aan de Haven bezorgt jou een onvergetelijke ervaring. Kom gezellig langs en ontdek de smaakvolle gerechten en bijpassende wijnen. Heerlijk dineren met een prachtig uitzicht op het water. Uniek aan onze locatie is dat het drijft op het water. Waait het hard, dan voel je een kleine beweging van het restaurant. Alsof je op een boot bent, hoe gaaf!

restaurant sliedrecht - heeren aan de haven - restaurant streefkerk - restaurant hendrik ido ambacht - Heeren aan de Haven - heeren van ambacht
restaurant sliedrecht - heeren aan de haven - restaurant streefkerk - restaurant streefkerk - restaurant alblasserdam - heeren aan de haven - heeren aan de lek

 

De Heeren Horeca Group

Heeren aan de haven behoort tot De Heeren Horeca Group. 4 restaurants op topniveau. Ook Heeren aan de Lek, Heeren van Ambacht en Heeren van Slydregt zijn onderdeel van De Heeren Horeca Group. Binnenkort meer info over een nieuwe toffe locatie. Jaja, nog een Heeren restaurant! Volg onze socials en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. 

 

Lunchen of dineren bij restaurant Sliedrecht?

Heeren aan de Haven. De perfecte locatie voor een heerlijk verzorgde lunch of diner. Onze keuken bereidt alle gerechten vers, zijn seizoensgebonden en vol van smaak. Van carpaccio salade, tot vers gerolde sushi. Voor ieder zijn wil, ook voor de vegetarische mensen onder ons, bieden wij voldoende gerechten aan. 12-uurtje? Of een poke bowl vega? Er zijn genoeg mogelijkheden om te genieten van onze keuken. Kom jij snel langs? 

restaurant sliedrecht - heeren aan de haven - restaurant streefkerk

Nieuwsgierig naar onze andere locaties?

Heeren aan de Lek

Heeren van Ambacht

Heeren van Slydregt