Restaurant voor groepen

Unieke locatie op het water

Heeren aan de Haven

Ontdek de ultieme culinaire reis op het water. Heeren aan de Haven, een toegankelijke brasserie en wijnbar, betovert met klassieke en wereldse gerechten. Laat je verrassen door een sensationele smaakbeleving in ons vernieuwende drijvende restaurant, dé hotspot in de Alblasserwaard. Reserveer nu jouw tafel!

Vandaag geopend van 11:00 - 23:00

Nieuwe Haven 1, 2959 AT Streefkerk

Reserveer directBekijk menukaarten

Opzoek naar restaurant voor groepen

Onze prachtige locatie is voor vele gelegenheden geschikt. Wil je heerlijk lunchen of dineren kom gezellig langs. Ook wordt ons restaurant gebruikt voor grote groepen. Denk hierbij aan een verjaardagsfeest, bruiloft of zakelijke borrel. Voor grote groepen is het altijd handig om telefonisch contact met ons op te nemen. Zo kunnen we makkelijk communiceren en alle wensen in kaart brengen. Wil jij meer informatie of direct reserveren? Klik hieronder en neem contact met ons op!

De Heeren Horeca Groep

Heeren aan de haven behoort tot De Heeren Horeca Groep. 4 restaurants op topniveau. Ook Heeren aan de Lek, Heeren van Ambacht en Heeren van Slydregt zijn onderdeel van De Heeren Horeca Groep. Wil jij alles weten over onze restaurants of de Groep? Neem een kijkje op de site!

Onze andere vestigingen

Bezoek ook eens één van onze andere restaurants