Sushi bestellen Alblasserdam

Unieke locatie op het water

Heeren aan de Haven

Ontdek de ultieme culinaire reis op het water. Heeren aan de Haven, een toegankelijke brasserie en wijnbar, betovert met klassieke en wereldse gerechten. Laat je verrassen door een sensationele smaakbeleving in ons vernieuwende drijvende restaurant, dé hotspot in de Alblasserwaard. Reserveer nu jouw tafel!

Vandaag gesloten

Nieuwe Haven 1, 2959 AT Streefkerk

Reserveer directBekijk menukaarten

De beste sushi bestellen Alblasserdam

Sushi blijft een culinair en populair gerecht. Wij willen je kennis laten maken met heerlijke, goed gevulde sushi-rollen. Vers bereidt door onze sushi-chef. Liever thuis genieten van onze sushi? Dat kan ook, bestel dan nu jouw favoriete sushi gerechten! Sushi is een modern en hip gerecht dat in vele soorten en maten verkrijgbaar is. Lekker met verse zalm, tonijn, kip of toch liever vega? Ook thuis kan je genieten van onze lekkerste gerechten. Neem contact met ons op en bestel jouw favoriete sushi! Sushi kan alleen telefonisch besteld worden.

De Heeren Horeca Groep

Heeren aan de haven behoort tot De Heeren Horeca Groep. 4 restaurants op topniveau. Ook Heeren aan de Lek, Heeren van Ambacht en Heeren van Slydregt zijn onderdeel van De Heeren Horeca Groep. Wil jij alles weten over onze restaurants of de Groep? Neem een kijkje op de site!

Onze andere vestigingen

Bezoek ook eens één van onze andere restaurants