Sushi bestellen Sliedrecht

Unieke locatie op het water

Heeren aan de Haven

Ontdek de ultieme culinaire reis op het water. Heeren aan de Haven, een toegankelijke brasserie en wijnbar, betovert met klassieke en wereldse gerechten. Laat je verrassen door een sensationele smaakbeleving in ons vernieuwende drijvende restaurant, dé hotspot in de Alblasserwaard. Reserveer nu jouw tafel!

Vandaag geopend van 11:00 - 22:00

Nieuwe Haven 1, 2959 AT Streefkerk

Reserveer directBekijk menukaarten

Wil jij sushi bestellen Sliedrecht?

Sushi…. Een van de populairste gerechten van deze tijd. Onze sushi-chef rolt speciaal voor jou de lekkerste sushi! Geniet thuis op de bank van onze Frans-Aziatische keuken. Kies je favoriete sushi-rol en deel hem met je vrienden, familie of partner. Verse zalm, tonijn, krab of kip? Kies je voor vega, dan hebben wij voor jou ook heerlijke sushi-rollen. Nieuwsgierig geworden? Lekker genieten van onze versbereide sushi rollen en sashimi! Neem telefonisch contact op en bestel direct jouw favoriete gerechten. Eetsmakelijk!

De Heeren Horeca Groep

Heeren aan de haven behoort tot De Heeren Horeca Groep. 4 restaurants op topniveau. Ook Heeren aan de Lek, Heeren van Ambacht en Heeren van Slydregt zijn onderdeel van De Heeren Horeca Groep. Wil jij alles weten over onze restaurants of de Groep? Neem een kijkje op de site!

Onze andere vestigingen

Bezoek ook eens één van onze andere restaurants