Huwelijk

Trouwen op een prachtige locatie in Streefkerk

Unieke trouwlocatie Zuid-Holland

Trouwen op het water

Het bijzondere en drijvende gebouw van Heeren aan de Haven is een unieke locatie om te trouwen. Deze prachtige locatie in de haven van Streefkerk is een officiële trouwlocatie, dus het is mogelijk om elkaar hier het ja-woord te geven. Jullie bruiloft vieren is het mooiste wat er is. Alles moet tot in de puntjes uitgewerkt worden, perfectie is het enige wat deze speciale dag omschrijft. Wij staan voor jullie klaar, helpen jullie en bezorgen een onvergetelijke dag. Meer informatie ontvangen of heb je een vraag, stuur ons dan een mail!

Trouwen aan het water

Groot of klein gezelschap, Heeren aan de Haven verzorgt jullie huwelijk tot in de puntjes. Dit alles maakt Heeren aan de Haven tot een van de mooiste trouwlocaties van Alblasserwaard en omstreken. De locatie is rolstoelvriendelijk en mochten de gasten van ver komen, dan kunnen ze verblijven in een van onze zes hotelkamers. Omdat Heeren aan de Haven een officiële trouwlocatie is, heb je alles overzichtelijk met één aanspreekpunt en één locatie.

Je kan bij ons voor meerdere groepen reserveren. Van 12 man tot 100 man. Wij beschikken over een gratis parkeergelegenheid en er stopt een bus zo’n 500 meter van ons restaurant. Een prachtige locatie waar jij samen met jouw geliefde, vrienden en familie kan genieten van deze speciale dag. Heb je vragen en wil je meer weten over onze werkwijze en locatie? Neem dan contact met ons op. 

Trouwlocatie zuid holland
Trouwlocatie zuid holland

Bijzondere trouwlocatie Zuid Holland

Je kunt natuurlijk ook bij ons terecht voor alleen een huwelijksceremonie, diner of enkel het feest. Ook bij een mooie aankleding willen wij je graag helpen. Jouw wens staat centraal, het is immers een van de mooiste dagen uit jouw leven. Deze bijzondere dag moet natuurlijk op een van de mooiste trouwlocatie gevierd worden! Jullie staan centraal, samen genieten en volledig ontlast worden. Laat je verrassen en verwennen door onze faciliteiten en de beste service. Wil je meer informatie over de mogelijkheden wat betreft menu’s, aankleding, decoratie, muziek en entertainment? Neem dan contact op. Wij denken graag met jou mee en helpen je bij deze onvergetelijke dag!

Onze prachtige locatie 

restaurant hendrik ido ambacht - Heeren aan de Haven - Restaurant Dordrecht - trouwlocatie zuid holland - Borrelen Alblasserdam - Bijzonder lunchen Rotterdam
trouwlocatie zuid holland - eten bestellen alblasserdam - eten bestellen papendrecht - Eten aan het water
Restaurant Dordrecht - trouwlocatie zuid holland