Huwelijk

Trouwen op een prachtige locatie in Streefkerk

Unieke trouwlocatie Zuid-Holland

Trouwen op het water

Het bijzondere en drijvende gebouw van Heeren aan de Haven is een unieke locatie om te trouwen. Deze prachtige locatie in de haven van Streefkerk is een officiële trouwlocatie, dus het is mogelijk om elkaar hier het ja-woord te geven. Jullie bruiloft vieren is het mooiste wat er is. Alles moet tot in de puntjes uitgewerkt worden, perfectie is het enige wat deze speciale dag omschrijft. Wij staan voor jullie klaar, helpen jullie en bezorgen jullie een onvergetelijke dag. Voor meer info, kan je altijd een mailtje sturen!

Bijzondere trouwlocatie Zuid Holland

Groot of klein gezelschap, Heeren aan de Haven verzorgt jullie huwelijk tot in de puntjes. Dit alles maakt Heeren aan de Haven tot een van de mooiste trouwlocaties van Alblasserwaard en omstreken. De locatie is rolstoelvriendelijk en mochten de gasten van ver komen, dan kunnen ze verblijven in een van onze zes hotelkamers. Omdat Heeren aan de Haven een officiële trouwlocatie is, heb je alles overzichtelijk met één aanspreekpunt en één locatie.
 
Je kunt natuurlijk ook bij ons terecht voor alleen een huwelijksceremonie, diner of enkel het feest. Ook bij een mooie aankleding willen wij je graag helpen. Jouw wens staat centraal, het is immers een van de mooiste dagen uit jouw leven. Deze bijzondere dag moet natuurlijk op een van de mooiste trouwlocatie gevierd worden! Wil je meer informatie over de mogelijkheden wat betreft menu’s, aankleding, decoratie, muziek en entertainment? Neem dan contact op. Wij denken graag met jou mee!
 
Wij beschikken over twee besloten ruimtes variërend in grootte tussen de 12 en 100 personen. Tevens beschikken wij over een eigen ruime gratis parkeerplaats en stopt er een bus op 500 meter afstand. Een prachtige locatie, waar jij met jouw geliefde de dag van de liefde kan vieren. Lekker genieten van goede service, versbereide gerechten en een mooi uitzicht. 
 

Foto’s van onze prachtige locatie 

restaurant hendrik ido ambacht - Heeren aan de Haven - Restaurant Dordrecht - trouwlocatie zuid holland
trouwlocatie zuid holland
Restaurant Dordrecht - trouwlocatie zuid holland