Huwelijk

Trouwen op een prachtige locatie in Streefkerk

Een unieke locatie op het water

Unieke trouwlocatie Zuid Holland

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Op deze prachtige dag mag het jullie natuurlijk aan niks ontbreken. Het is belangrijk om de juiste plek en hosting uit te kiezen, zodat jullie onbezorgd van de bruiloft kunnen genieten. Ons team neemt alle zorgen uit handen en zal ervoor zorgen dat jullie niks tekortkomen op deze mooie dag. Heeren aan de Haven biedt de ideale trouwlocatie van Zuid Holland.

Het bijzondere en drijvende gebouw van Heeren aan de Haven is een unieke locatie om te trouwen. Deze prachtige locatie in de haven van Streefkerk is een officiële trouwlocatie, dus het is mogelijk om elkaar hier het ja-woord te geven. Jullie bruiloft vieren is het mooiste wat er is. Alles moet tot in de puntjes uitgewerkt worden, perfectie is het enige wat deze speciale dag omschrijft. Wij staan voor jullie klaar, helpen jullie en bezorgen jullie een onvergetelijke dag.

Trouwlocatie Zuid Holland

Bijzondere locatie

Groot of klein gezelschap, Heeren aan de Haven verzorgt jullie huwelijk tot in de puntjes. Dit alles maakt Heeren aan de Haven tot een van de mooiste trouwlocaties van Alblasserwaard en omstreken. De locatie is rolstoelvriendelijk en mochten de gasten van ver komen, dan kunnen ze verblijven in een van onze zes hotelkamers. Omdat Heeren aan de Haven een officiële trouwlocatie is, heb je alles overzichtelijk met één aanspreekpunt en één locatie.

Je kunt natuurlijk ook bij ons terecht voor alleen een huwelijksceremonie, diner of enkel het feest. Ook bij een mooie aankleding willen wij je graag helpen. Jouw wens staat centraal, het is immers een van de mooiste dagen uit jouw leven. Deze bijzondere dag moet natuurlijk op een van de mooiste trouwlocatie Zuid Holland gevierd worden! Wil je meer informatie over de mogelijkheden wat betreft menu’s, aankleding, decoratie, muziek en entertainment? Neem dan contact op. Wij denken graag met jou mee!

Wij beschikken over twee besloten ruimtes variërend in grootte tussen de 12 en 100 personen. Tevens beschikken wij over een eigen ruime gratis parkeerplaats en stopt er een bus op 500 meter afstand.

Wij zijn opzoek naar jou!Jij bent de geschikte kandidaat voor onze vacature!

Opzoek naar een nieuwe uitdaging? Heb je liefde voor de horeca of wil jij wat extra's verdienen tijdens de zomervakantie? Bekijk onze vacatures