Uiteten Sliedrecht

Unieke locatie op het water

Heeren aan de Haven

Ontdek de ultieme culinaire reis op het water. Heeren aan de Haven, een toegankelijke brasserie en wijnbar, betovert met klassieke en wereldse gerechten. Laat je verrassen door een sensationele smaakbeleving in ons vernieuwende drijvende restaurant, dé hotspot in de Alblasserwaard. Reserveer nu jouw tafel!

Vandaag geopend van 11:00 - 23:00

Nieuwe Haven 1, 2959 AT Streefkerk

Reserveer directBekijk menukaarten

Heerlijk uiteten Sliedrecht

Onze prachtige locatie is voor vele gelegenheden geschikt. Wil je heerlijk lunchen of dineren? Kom gezellig langs. Ons restaurant ligt mooi gelegen aan de rivier de Lek en biedt een prachtig uitzicht. Lekker uiteten in de buurt van Sliedrecht. Onze chefs maken de lekkerste gerechten en kiezen bijpassende wijnen, voor een unieke ervaring! Ben je van de Frans-Aziatische keuken? Dan ben je bij Heeren aan de Haven aan het juiste adres. Wil je verzekerd zijn van een tafel? Reserveer dan direct jouw tafel en kom snel langs!

De Heeren Horeca Groep

Heeren aan de haven behoort tot De Heeren Horeca Groep. 4 restaurants op topniveau. Ook Heeren aan de Lek, Heeren van Ambacht en Heeren van Slydregt zijn onderdeel van De Heeren Horeca Groep. Wil jij alles weten over onze restaurants of de Groep? Neem een kijkje op de site!

Onze andere vestigingen

Bezoek ook eens één van onze andere restaurants